Handige websites

writing

Handige websites, en andere handige adressen:

 • Stichting Binding
  Steenstraat 14a
  3961 VP Wijk bij Duurstede
  0343-47 30 75
  info@stichting-binding.nl
  www.stichting-binding.nl
 • Vereniging Balans
  Openbare bibliotheek
  Karel de Grotestraat 61
  3962 CK Wijk bij Duurstede
  tel 06-42 17 57 63
  www.balansdigitaal.nl
  Inloopochtenden/thema-avonden voor ouders/kinderen met ad(h)d, dyslexie, autisme e.d.
 • www.113online.nl: Loop je met zelfmoordgedachten rond? Dit is een site waar je direct online hulp kan krijgen door professionals, maar ook ervaringen van anderen kunt lezen of een zelfhulpprogramma op kunt starten.
 • Kindertelefoon Utrecht 0800-04 32 (gratis) www.kindertelefoon.nl. In vertrouwen over je probleem praten of chatten met de Kindertelefoon, elke dag van 14.00-20.00 uur, ook in de weekenden en op feestdagen.
 • www.116000.nl Voor ouders van vermiste kinderen. Wordt uw kind vermist of is het weggelopen, bel de 116000 hulplijn. Wij kunnen u in contact brengen met de politie of hulpverleners bij u in de buurt. De hulplijn biedt begeleiding aan achterblijvers na een vermissing.

Alleenstaande ouders

 • www.ouderalleen.nl
  OuderAlleen.nl biedt je een forum, contact met lotgenoten, warme vriendschap en ook genieten van leuke OA-feesten, uitjes en vakanties. En op OA vind je informatie en ervaringen over alle aspecten van het ouderschap, wetgeving, scheiden, testamenten en nog veel meer.

Raad voor Rechtsbijstand
Online echtscheidings- en ouderschapsplan

Website waar kinderen en jongeren die te maken krijgen met een scheiding van de ouders terecht kunnen voor vragen en informatie: www.ouders-uit-elkaar.nl

Hulp nodig of vragen?